ANNE&MAX AMSTERDAM HOUTHAVENS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anne&Max Amsterdam Houthavens. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 14:05 De bestelde broodjes burrata waren een paar losse helftjes wit brood met een bakje burrata ernaast. Hele vreemde presentatie en niet wat ik verwacht als ik een broodje bestel. Voor die prijs vind ik het ook echt heel karig... niet voor herhaling
19 jan 2023 om 16:47 Lunch was prima, maar helaas geen servetjes erbij.
21 okt 2022 om 13:53 Normaal goede ervaring maar de laatste tijd erg karige porties. Salades waren een paar blaadjes sla met wat paprika en paar plakjes pompoen. Geen goed gevulde salade. Betaal je dan EUR 13 voor. Wij gaan hier niet meer bestellen.
13 okt 2022 om 13:41 Op tijd geleverd. Het eten was niet echt lekker. Brood was droog en smaakte naar oud brood. De salade was niet te eten.
31 jul 2022 om 23:03 Hadden net zo goed een droge focaccia kunnen geven. Inflatie heeft het beleg er af gehaald.
24 apr 2022 om 12:31 Did not enjoy the banana bread and the apple cake either. Too expensive to be just unfrozen cakes.
26 mrt 2022 om 13:57 Wie doet er nou geen deksel op een Smoothiebowl?! Gevolg was dat er nog een bodempje over was... De Tosti's hadden de binnenkant van de oven ook maar 5 seconden gezien, ze waren vast bang dat de kaas ging smelten. De Super Club was goed!
4 feb 2022 om 20:53 Prijs kwaliteit ondermaats. Club kip was veel te kleine portie en zeer matig en skeer belegd. Smoothie was lekker. Bezorging duurde langer dan beloofd
14 sep 2021 om 16:46 Fresh and tasty sandwiches, love the cheesecake!
6 aug 2021 om 0:04 Normaal altijd erg tevreden maar nu viel het erg tegen. Bananenbrood zelf was lekker, maar de fruitcompote zat er niet bij, minimaal klein beetje fruit en de romige joghurt was nog niet eens genoeg voor een stukje van het brood en alles zat onder de chips
6 jul 2021 om 12:49 Fijne tent Anne & Max, super klantgericht :)
24 jun 2021 om 14:19 ik geef 3 sterren voor bezorging omdat er (op verzoek nota bene) geen factuur is gekomen; eigenlijk zou ik daarom 1 ster moeten geven, maar de bezorging op zich was prima en op tijd. Ik had een aankomst aangegeven en de bestelling kwam precies op tijd.