ANNE&MAX AMSTERDAM HOUTHAVENS

ANNE&MAX AMSTERDAM HOUTHAVENS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 27 beoordelingen
6 jul 2021 om 12:49 Fijne tent Anne & Max, super klantgericht :)
24 jun 2021 om 14:19 ik geef 3 sterren voor bezorging omdat er (op verzoek nota bene) geen factuur is gekomen; eigenlijk zou ik daarom 1 ster moeten geven, maar de bezorging op zich was prima en op tijd. Ik had een aankomst aangegeven en de bestelling kwam precies op tijd.
11 mei 2021 om 19:10 Heel erg lekker! Zelfs de scrambled egg was nog warm. Ga hier zeker vaker bestellen.
22 apr 2021 om 12:37 Echt onwijs lekker gegeten!
2 jan 2021 om 18:16 Not the cheapest place, but definitely worth every cent. Food was amazing. Recommend it!
21 dec 2020 om 14:05 Het was een verassing voor een verjaardag en ze hadden er een heel leuk kaartje en kaarsje voor op de taart bij gedaan. Super!
7 dec 2020 om 15:17 Super lekker en heerlijk gegeten. Echt een mega aanrader!!
27 nov 2020 om 19:32 Eten opzich, lekker maar wel een beetje overpriced, bezorger was per ongeluk weg gestuurd maar ging wachten en niet bellen, net jammer. vandaar mijn rating
19 nov 2020 om 15:06 Wij bestelden om 09:00 om de broodjes rond 13:00 op ons bedrijf te hebben. Dit is om de hoek. Dit is dus 4 uur van te voren en toch kwam de bestelling te laat!! En in 2 delen. Het tweede deel kwam 15 min later... bezorging niet goed dus. Eten was wel goed
19 nov 2020 om 14:53 Lekkere salade!
18 nov 2020 om 14:02 Er zat plastic in mijn eten dat mijn tandvlees doorboorde op het moment dat ik een hap nam. Chapeau voor de chef